IFS Certifikat

Download Northern IFS Certifikat – se under foto

IFS-NO

Download here

Lokal og global: Vi er din lokale leverandør af frugt og grøntsager – i hele Europa. Vi har et stærkt fundament i Skandinavien og på de europæiske markeder. Vi er det professionelle link i mellem producenter og detailkæder i Europa. Viden, mange års samhandel med detailkæder og godkendt leverandør til de største kæder i Europa er nøglen til vores succes.

Kompromisløs kvalitet. Vi deltager i hele processen fra mark til butikshylde og er erfarne hele vejen fra innovationsprocessen, via mærknings-lovgivning og til logistikken. Vi er iværksættere med en agil ledelse der holder øje og tilpasser forbrugernes og detailmarkedernes stigende krav.

Innovation, der virker. Northern har kontorer i Danmark, Spanien og Italien (fra sensommeren 2018). Hovedkontoret er beliggende i ‘Food Innovation House’, hvor vi leger med trends, emballage, smag, sikkerhed, bæredygtighed og sundhed – i tæt samarbejde med producenter og detailhandlere.

Specialister i økologi. Vi er nørder 365 dage i året.

Vi vil skabe vækst i din virksomhed. Vi sælger frugt og grøntsager sammen med løsninger, der skaber værdi på bundlinjen for såvel producenter samt detailkæder. Din succes er vores succes.

Lad os skabe vækst sammen!

Contact: Northern
Food Innovation House
Lysholt Allé 3, 2 | DK-7100 Vejle
T: +45 7625 0008
M: info@northern.dk